Njegovateljice

Dobrodošli na našu stranicu za ponude radnih mjesta

Mi smo mlada visoko profesionalna tvrtka za pružanje usluga pomoći u kući. Nositelji smo licencije za pružanje usluga pomoći u kući i podliježemo provjerama kvalitete našeg rada od strane Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom i Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Svi naši djelatnici koji rade posao njegovateljice u njemačkoj su osiguranici socijalnog, mirovinskog i zdravstvenog osiguranja prema hrvatskom propisima. Usklađenost sa zakonskom minimalnom plaćom je zajamčena. Mi NE radimo kao posrednici.

Neubauer 24 d.o.o. u svako doba omogućava kontakt osobu za pomoć u teškim situacijama i hitnim slučajevima. Dobrobit naših zaposlenika nam je istinski važna, kao i dobrobit naših klijenata. Zbog toga se toliko trudimo. Uvijek smo dostupni telefonom za naše djelatnike.

Redovito posjećujemo vas zaposlenike koji radite Posao njegovateljice u Njemačkoj kod klijenta, na vašem radnom mjestu, kako bismo provjerili jeste li zadovoljni uvjetima na radnom mjestu. Svaki član tima Nebauer 24 d.o.o. redovno se susreće s ostalim članovima i to nam svima uključenima daje dodatnu sigurnost.

“Zadovoljni zaposlenici – zadovoljni klijenti!”

Obaveze njegovatelja raspoređene su u 8 sati rada dnevno. Obaveze se sastoje od slijedećeg: briga o kućanstvu (kupovina, čišćenje, kuhanje, pranje odjeće, glačanje), društvene aktivnosti (društvene igre, šetnja, razgovor), pomoć kod svakodnevnih aktivnosti (npr. osobna higijena, oblačenje, kretanje)

Uvjeti koje kandidat za posao njegovateljice treba ispuniti:

Imate prebivalište u Hrvatskoj
Znate njemački jezik na razini potrebnoj za komunikaciju
Imate obrazovanje i/ili iskustvo u tom području (privatno ili profesionalno)
Spremni ste na određeno razdoblje otputovati na rad u Njemačku
Strpljivi ste, imate želju i motivaciju za posao njegovatelja, suosjećajni ste i voljni pomagati starijima i nemoćnima .

Dodatne pogodnosti

Zdravstveno osiguranje, obvezno osiguranje i osiguranje u slučaju nezgode u Njemačkoj.
Naš team u Munchenu vam je uvijek na raspolaganju.
Pomoć kod organizacije puta
Mogućnost daljnjeg usavršavanja i obrazovanja, u slučaju lošijeg znanja jezika i želje za njegovateljskim obrazovanjem

Za sve detalje javite se našem timu u Zagrebu, Slavenskoga 1, (Ured je na prvom katu Shopping centra Prečko, Lokal 124) ili telefonom 0913552005