Politika privatnosti


Ova pravila o privatnosti navode kako Neubauer 24 d.o.o. koristi i štiti sve informacije koje dajete kada koristite ovu web stranicu.
Neubauer 24 d.o.o. se zalaže za zaštitu vaše privatnosti. Ako vas zamolimo da dajete određene informacije pomoću kojih se možete utvrditi kada koristite ovu web stranicu, možete biti sigurni da će se koristiti samo u skladu s ovim izjavom o privatnosti.

Što prikupljamo
Možemo prikupiti sljedeće podatke: Ime i prezime, kontaktne informacije uključujući adresu e-pošte, anonimni podaci o praćenju, uključujući geografske podatke koji koriste Google Analytics.
Ostale informacije u vezi s vašim područjima interesa među našim uslugama.

Što radimo s prikupljenim podacima
Informacije koje prikupimo služe nam da bolje razumijemo vaše potrebe i pružimo vam bolju uslugu, a osobito iz sljedećih razloga:
• Unutarnje evidencije
• Pomoću tih informacija možemo poboljšati naše proizvode i usluge
• Možemo povremeno slati promotivne e-poruke o novim proizvodima, posebnim ponudama ili drugim informacijama koje smatramo zanimljivima pomoću e-adrese koju ste naveli
• S vremena na vrijeme možemo također koristiti vaše podatke kako bismo vas kontaktirali za zadovoljstvo klijenata i istraživanje tržišta.
• Možemo vas kontaktirati putem e-pošte, telefona, faksa ili pošte
• Možemo upotrijebiti ove informacije kako bismo prilagodili web stranicu u skladu s vašim interesima

Sigurnosti

Obvezujemo se osigurati da su vaši podaci sigurni. Kako bismo spriječili neovlašteni pristup ili otkrivanje, postavili smo odgovarajuće fizičke, elektroničke i upravljačke procedure kako bismo zaštitili i osigurali informacije koje prikupljamo na mreži.

Kako upotrebljavamo kolačiće

Kolačić je mala datoteka koja traži dozvolu za stavljanje na tvrdi disk vašeg računala. Nakon što se slažete, datoteka se dodaje i kolačić pomaže analizirati web-promet ili vas obavještava kada posjetite određenu web lokaciju. Kolačići omogućuju web aplikacijama da vam da odgovore kao pojedincu. Web aplikacija može prilagoditi svoje operacije prema vašim potrebama, željama prikupljanjem i pamćenjem informacija o vašim željama. Koristimo kolačiće loga prometa da bismo identificirali koje stranice se koriste. To nam pomaže da analiziramo podatke o prometu na web stranici i poboljšamo našu web stranicu kako bi je prilagodili potrebama kupaca. Koristimo te podatke samo za statističke analize i sve informacije su strogo anonimne. Sveukupno, kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju web stranicu, omogućujući nam da pratimo koje su stranice pronađene, korisne a koje nisu. Kolačić nam ni na koji način ne daje pristup vašem računalu ili bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje želite podijeliti s nama. Možete prihvatiti ili odbiti kolačiće. Većina web preglednika automatski prihvaća kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavku preglednika da odbije kolačiće ako to želite. To vam može spriječiti da iskoristite prednost web stranice.

Korištenje platformi treće strane

Google Analytics

Naša web stranica upotrebljava uslugu Google Analytics, uslugu web analize koju nudi Google Inc. Google Analytics upotrebljavat će podatke, poznate kao kolačići, koji se mogu koristiti za praćenje i analizu načina korištenja i upravljanja na našoj web stranici. Takvi će podaci biti preneseni na poslužitelj u SAD-u kojim upravlja Google i Inc. Google, Inc. može i) prenijeti te podatke trećim stranama ako je to propisano zakonom ili drugim procesorima treće strane koje koristi Google, Inc. Možete spriječiti spremanje kolačića u vezi s vašom posjetom i korištenjem naše web stranice.

Društvene mreže

Korisnici mogu dijeliti objave na društvenim mrežama Facebook i Google+ te Twitter koje će na Vaše računalo pohraniti kolačiće.

Treće strane

Nećemo prodavati, distribuirati ili unajmljivati Vaše osobne podatke trećim stranama, osim ako nemamo vašu dozvolu ili je to zakonom propisani. Možemo koristiti vaše osobne podatke kako bismo vam poslali promotivne podatke o trećim stranama koje smatramo zanimljivima ako nam kažete da želite da se to dogodi.

Pristup vašim osobnim podacima

Možete ograničiti prikupljanje ili korištenje vaših osobnih podataka na sljedeće načine: Kad god se od vas zatraži popunjavanje obrasca na web stranici, potražite okvir koji možete kliknuti da biste naznačili da želite da se informacije koriste bilo tko za izravne marketinške svrhe. Ako ste se prethodno dogovorili da koristimo vaše osobne podatke za izravne marketinške svrhe, možete se preporučiti u bilo kojem trenutku tako što ćete nam pisati ili poslati e-mail na info@neubauer24.hr. Imate pravo pregledati, izmijeniti ili izbrisati osobne podatke koje držimo. Pošaljite svoj zahtjev e-poštom na adresu info@neubauer24.hr. Ako smatrate da je bilo kakva informacija koju držimo za vas nepravilna ili nepotpuna, molimo vas da nas što prije obavijestite na gore navedenu adresu. Brzo ćemo ispraviti sve informacije za koje se utvrdi da su netočni.

Veze na druge web stranice

Naša web stranica može sadržavati veze na druge web stranice od interesa. Međutim, nakon što upotrijebite ove veze kako biste napustili našu web-lokaciju, trebali biste primijetiti da nemamo nikakvu kontrolu nad tom drugom web-lokacijom. Zbog toga ne možemo biti odgovorni za zaštitu i privatnost svih informacija koje pružate tijekom posjeta takvim web stranicama, a takva web mjesta nisu regulirana ovim izjavom o privatnosti. Trebate voditi računa i poduzeti mjere opreza i pogledati izjavu o privatnosti koja se primjenjuje na dotičnu web stranicu.